Aisha begravning
Vi utför Islamiska begravningar
och en komplett begravning till marknadens billigaste pris.
Läs mer...
Gravstenar & Blommor
Vi kan hjälpa dig med blommor och gravstenar, vi kan hjälpa dig att underhålla graven och lägga blommor enligt dina önskemål.
Läs mer...
Kriminalvårdsutbildningar
Vi tillgodoser kriminalvården samt andra enheter rådgivning och utbildning om Islam och våldsbejakande islamism.
Läs mer...
Vigselförrättning & Tolkningstjänster
Vi utför vigselförrättning ring och boka tid vi utför också imam rådgivning. Vi hjälper er med att tolka och översätta till 99 olika språk.
Läs mer...
Aisha Print & Design
Tryck och reklam tjänster hittar du på våran samarbetspartners hemsida
Läs mer...
Previous
Next

AISHA CENTER
Aisha Center är en företag som sträcker sig över hela Sverige och tillhandahåller tjänster nämnda nedan. Våra mål är tydliga vi försöker nå våra kunder och tillhandahålla dem service med hög kvalité, vi har en god kännedom i de olika områdena tveka inte att ringa oss så hjälper vi er så gott vi kan.

ISLAMISKA TJÄNSTER
Vi tillhandahåller vigselförrättning, Imam rådgivning. Vi kommer också kunna ta emot studiebesök till Aisha Center.

ISLAMISK BEGRAVNINGSBYRÅ
Vi tillhandahåller begravnings tjänster. Allt från dödsögonblicket till graven, enligt de islamiska reglerna.

RESEBYRÅVERKSAMHET
Vi anordnar semesterpaket till olika resmål runt om i världen, säljer flygbiljetter och anordnar Hajj och Umra resor till förmånliga priser. Vi hjälper naturligtvis er att anordna visum till Mekka om ni själv vill boka resan.

STUDIEBESÖK
Aisha Center kan anordna studiebesök vi tar emot över 75 studiebesökare varje år. Under studiebesöken ges möjligheten för deltagarna att gå runt i moské och få ett unikt inblick i världsreligionen Islam.

UTBILDNING
På våran hemsida kan man ladda hem häften och böcker i nedladdningsbara PDF filer kostnadsfritt, du hittar allt under vårt “BIBLIOTEK“.

MARKNADSFÖRING – AISHA PRINT
Vi har jobbar också under namnet Aisha Print som är en helt annat område Aisha Print erbjuder allt från idé, strategi och design. Responsiva websidor eller mobila appar som presenterar din verksamhet. Från ett enkelt visitkort eller en logotyp till en broschyr eller företagstidning. Vi hjäper er att nå fram och att synas på marknaden.