Nyheter och

Vi söker sponsorer för Bön Appen!

Vi söker sponsorer för bön appen “Böntider Sverige”, för vidare utveckling. Som sponsor lägger vi ut dig som företag eller förening på våran app. Mer information ? Maila oss på support@aishaprint.com

Läs mera »

Hjälp till dem som är runt 60års åldern och bor i Västerås.

Är du i ålder runt 60år och bor i Västerås som behöver hjälp att köpa mat eller annat ring oss, så försöker vi samordna hjälp till dig. Vi försöker hjälpa de som behöver under denna coronavirus Epidemi. Vi gör denna insats Lördagar och Söndagar. Men akuta fall kan vi se över. Ring oss på 076 – 000 37 27. Vi gör naturligtvis detta kostnadsfritt. Besök gärna oss på www.aishacenter.se Med vänlig Hälsning Aisha Center Må Allah skydda hela mänskligheten!

Läs mera »

Vi på Aisha Center startar om helt, nya krafter och ny personal.

Vi vill först tacka er läsare troende eller icke troende ett hjärtligt välkomna till vår hemsida www.aishacenter.se. Vi arbetar just nu med en fullständig sida om där vi presenterar Islam på ett rätt sätt och där ni finner svar på alla era funderingar och frågor om Islam. ”Vad du inte vet om Islam”. I en hållbar värld värnas alla människors lika värde, ekosystemen skyddas och ekonomin respekterar planetens integritet och gränser. som muslimer kallar vi detta för att ta ansvar för skapelsen. Tveka inte att kontakta oss så försöker vi hjälpa er så gott vi kan, vi följer rättsystemet i Sverige och håller oss inom alla ramar, lagar och bestämmelser.

Läs mera »

Vi bygger om hemsidan

Vi på Aisha Print bygger om hemsidan för Aisha Center för en trevligare utseende, vi beräknad en underhållsperiod fram till mitten av Januari 2020.Besök gärna oss på Aisha Print där ni hittar våra tjänster. Aisha Print & Design

Läs mera »

Nyhetsbrev

Registrera dig för nyhetsbrev för kommande nyheter, begravningar, nya böcker, föreläsningar och annat. Vi kommer vid olika tillfällen att skicka ut mail eller sms för respektive nyhet. Registreringen är kostnadsfri.

Läs mera »

Hadith

Profeten Muhammad ﷺ lärde också ut den gyllene regeln till sina efterföljare. Det rapporteras i Sahih al-Bukhari att profeten Muhammed ﷺ sade: “Ingen av er tror (fullständigt) förrän han älskar för sin broder det som han älskar för sig själv.” (Bukhari)

Läs mera »

Hadith

Koranen uppmanar de troende att tala vänligt till alla människor: “Ha ett vänligt ord för alla människor.” (Koranen 2:83)

Läs mera »

Hadith

Profeten Muhammad ﷺ sa: “Den muslim som odlar ett frö som växer till en nivå som gör att människor eller djur kan dra nytta av det eller äta det har gjort något som betraktas som sadaqah (en välgörenhetshandling som belönas av Gud) (Bukhari och Muslim)

Läs mera »

Hadith

Profeten Muhammad ﷺ sa: “Den som följer en väg för att nå kunskap, visar Gud en väg till paradiset”. ( Återberättad av Tirmidhi)

Läs mera »

Quran Surat A-Anfal 30

“Although they plan. Allah also plans. And [remember, O Muhammad], when those who disbelieved plotted against you to restrain you or kill you or evict you [from Makkah]. But they plan, and Allah plans. And Allah is the best of planners.

Läs mera »

Ramadan 2019

Böntider Ramadan 2019 JusteradeVi har sammanställt ramadan tabellerna för 8 städer klicka på menyn för Ramadan (böntider)   Städer: Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro, Karlstad, Uppsala, Hallstahammar och Västerås  

Läs mera »

Utbildning

Vi håller en kostnadsfri kriminalvårdsutbildning den 21/2BesöksadressHejargränd 6UTBILDNING TIDordag 11:30 – 15:30

Läs mera »